ua en ru

Ситуація в районі Мар'їнки і Красногорівки загострилася, - ІС

Ситуація в районі Мар'їнки і Красногорівки загострилася, - ІС Фото: Дмитро Тимчук

Протягом двох днів бойовики здійснили ряд обстрілів і провокацій

Ситуація в районі Мар'їнки і Красногорівка Донецької області загострилася протягом останніх двох діб. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат, лідер групи "Інформаційнмй спротив" Дмитро Тимчук.

"Загострилася ситуація на ділянці Мар'їнка - Красногорівка - Лозове, де протягом останніх 2-х діб терористи зробили ряд обстрілів і провокацій. На ділянці між н. п. Красногорівка та Лозове бойовики кілька разів відкривали вогонь з 122-мм і 152-мм артилерії за позиціями українських військ. Судячи з характеру вогневого нальоту, вогонь противника коректувався (були відзначені численні перенесення вогню і явне введення коректури в ході вогневого нальоту)", - повідомив Тимчук.

Він додав, що ближче до Красноровке були відзначені неодноразові випадки обстрілу бойовиків на передових позиціях сил АТО.

В районі Мар'їнки бойовики кілька разів відкривали вогонь з 120-мм мінометів.

Також вчора фіксувалися активні бої в районі Щастя.

"Зокрема, тактична група бойовиків (чисельністю до роти) при підрозділу 82-мм мінометів здійснювала спроби штурму позицій сил АТО. Після відкриття вогню у відповідь з боку українських військ група бойовиків відійшла на вихідний рубіж, однак незабаром продовжила атаки при підтримці 3 танків. Всі спроби штурму були відбиті силами АТО", - розповів Тимчук.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».«Демилитаризация буферной зоны» на Донбассе со стороны россий...

Posted by Дмитрий Тымчук on 26 июля 2015 г.

Нагадаємо, за повідомленням штабу, обстановка в зоні проведення АТО на Донбасі загострилася.