ua en ru

Ситуація у районі АТО залишається напруженою, - штаб

Ситуація у районі АТО залишається напруженою, - штаб Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Бойовики 4 рази обстрілювали сили АТО

Ситуація у районі проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі залишається напруженою. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Ситуація у районі АТО залишається напруженою. Попри зменшення кількості обстрілів, повного дотримання режиму припинення вогню немає. На різних ділянках лінії зіткнення російські найманці продовжують порушувати режим тиші та ведуть прицільні обстріли позицій сил АТО, у тому числі зі зброї забороненої мінськими домовленостями", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на Луганському напрямку бойовики обстрілювали сили АТО біля Залізного, у районі Кримського та поблизу Троїцького. Крім того, на Донецькому напрямку бойовики обстрілювали оборонців Павлополя.

"Загалом, від опівночі, російсько-окупаційні війська 4 рази порушили перемир’я. У половині випадків сили АТО відповідали влучним вогнем", - йдеться у повідомленні.

Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 17 листопада 2017 року Ситуація у районі АТО залишається напруженою. Поп...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 17 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення АТО на Донбасі за минулу добу, 16 листопада 2017 року, в результаті бойових дій поранений військовослужбовець Національної гвардії України, загиблих немає.