ua en ru

Ситуація в Авдіївці: сторона РФ не дає гарантій припинення вогню в районі пориву ЛЕП

Ситуація в Авдіївці: сторона РФ не дає гарантій припинення вогню в районі пориву ЛЕП Фото: РФ не дає гарантій припинення вогню в районі пориву ЛЕП

Відомо про два місця, де пошкоджені лінії електропередач

Російська сторона в Спільному центрі з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін не надала гарантій припинення вогню в районі прориву лінії електропередачі в Авдіївці (Донецька область). Про це в Facebook заявив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

Повідомляється, що на цей час відомо про два місця, де пошкоджено лінії електропередач.

"Російська сторона в СЦКК так і не надала письмових гарантій припинення вогню в районі поривів ЛЕП біля #Авдіївка. Сподіваємось отримати гарантії на завтра і зранку електромонтажники готові вийти на відновлення ЛЕП. Станом на сьогодні виявлено два місця пошкоджень лінії електропередач," - написав Жебрівський.

Російська сторона в СЦКК так і не надала письмових гарантій припинення вогню в районі поривів ЛЕП біля #Авдіївка. Сподів...

Опубліковано Павлом Жебрівським 25 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Тристороння контактна група з мирного врегулювання ситуації на Донбасі проводить екстрену відеоконференцію.