ua en ru

Ситуація в Авдіївці: в старій частині міста серйозні проблеми з водою

Ситуація в Авдіївці: в старій частині міста серйозні проблеми з водою Фото: Малихін розповів про ситуацію в Авдіївці

Сьогодні почнуться переговори щодо допуску фахівців до відновлення пошкоджених ліній електропостачання

Голова Авдіївської військово-цивільної адміністрації Павло Малихін розповів про ситуацію в Авдіївці. Зокрема, він заявив, що в старій частині міста спостерігаються серйозні проблеми з водою, передає "112 Україна"

"Дуже серйозна проблема водою в старій Авдіївці. У нас був певний запас води, яку привозили бутильовану, зараз ми розвозимо по тих вулицях, які гостро потребують. Також вчора ми розвозили від ДСНС... В будинках городян тепло. Завод працює, дає нормальний теплоносій" , - зазначив він.

За словами голови ВЦА, сьогодні знову починаються переговори, щоб допустили фахівців до відновлення пошкоджених ліній електропостачання.

При цьому в Державній службі з надзвичайних ситуацій повідомили, що об'єкти соціально-побутової сфери забезпечені електроенергією від генераторів. Крім того, тривають роботи з очищення території міста Авдіївки від вибухонебезпечних предметів.

"Станом на 13:00 для обстеження на наявність вибухонебезпечних предметів територій, на яких планується проведення ремонтних робіт, направлено 2 піротехнічні групи ДСНС, після чого ремонтними бригадами ТОВ "ДТЕК високовольтні мережі" буде розпочато проведення ремонтно-відновлювальних робіт пошкоджених ліній електропередач", - зазначають у відомстві.

Нагадаємо, раніше голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що сьогодні близько 6:00 бойовики активізували обстріли позицій Збройних сил України поблизу Авдіївки.