ua en ru

Ситуація в Авдіївці: соціально-побутові установи 12 березня підключать до генераторів

Ситуація в Авдіївці: соціально-побутові установи 12 березня підключать до генераторів Фото: у ДСНС розповіли, за яких умов можливий ремонт ЛЕП

Ремонт ЛЕП проведуть у разі забезпечення коридору і безпеки ремонтників

Соціально-побутові заклади Авдіївки (Донецька область), у яких немає власних систем резервного електроживлення, у неділю, 12 березня, підключать до генераторних установок. Про це повідомила прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"З 07:00 12 березня планується залучити 7 генераторних установок Головного управління для забезпечення електроенергією об’єктів соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення", - йдеться у повідомленні.

До електроживлення від генераторних установок Головного управління вже під’єднано Авдіївську міську лікарню та Авдіївський міськвиконком.

У Головному управлінні ДСНС зазначають, що ремонтно-відновлювальні роботи лінії електропередач у Авдіївці будуть проводитися за наявності коридору та гарантії безпеки працівників "ДТЕК високовольтні електромережі".

Також, повідомляється, що централізоване водопостачання міста Авдіївка станом на 17:00 суботи, 11 березня, здійснювалося самопливом, теплопостачання міста відбувається в штатному режимі за рахунок Авдіївського коксохімічного заводу.

Нагадаємо, у результаті обстрілу Авдіївки у суботу, 11 березня, було перебито лінію електропостачання, і наразі місто знеструмлене.