ua en ru

Ситуація в Авдіївці: в місті відновили електропостачання

Ситуація в Авдіївці: в місті відновили електропостачання Фото: Павло Жебрівський

Авдіївка була без електроенергії протягом 4 днів

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що в Авдіївці відновили електропостачання. Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Електропостачання в Авдіївці відновлено! Чотири дні місто було без електроенергії. Чотири дні російська сторона в СЦКК не надавала гарантій припинення вогню в районі пориву лінії електропередач. Не дивлячись на це, місто не опускало рук і продовжувало жити і оборонятись. Рашисти сподівались посіяти паніку. А місто героїчно протистоїть!" – наголосив Жебрівський.

Електропостачання в #Авдіївку відновлено! Чотири дні місто було без електроенергії. Чотири дні російська сторона в СЦКК ...

Опубліковано Павлом Жебрівським 27 лютого 2017 р.

Зазначимо, що відповідно до повідомлення Державної служби з надзвичайних ситуацій, централізоване водопостачання здійснюється по графіку з міського резервуара.

"Станом на 17:10 27 лютого у м. Авдіївка Донецької області повністю відновлено централізоване електропостачання. Теплопостачання у місті, де проживає близько 22 тис. чоловік, здійснюється централізовано за рахунок теплоенергоцентралі Авдіївського коксохімічного заводу. Централізоване водопостачання здійснюється по графіку з міського резервуара", - сказано в ньому.

Нагадаємо, раніше голова Авдіївської військово-цивільної адміністрації Павло Малихін заявив, що в старій частині міста спостерігаються серйозні проблеми з водою.