ua en ru

Сирійська опозиція може зблизитися з "Аль-Каїдою", - WP

Сирійська опозиція може зблизитися з "Аль-Каїдою", - WP Фото: сирійська опозиція може зблизитися з "Аль-Каїдою"

Опозиція в Сирії розглядає можливість переходу до тактики "партизанської війни"

Сирійська опозиція може піти на зближення з екстремістськими угрупованнями, в тому числі з "Аль-Каїдою". Про це повідомляє The Washington Post з посиланням на американських чиновників, регіональних експертів і самих повстанців.

За інформацією видання, зміни в опозиції можуть статися через дії сирійської та російської армій, а також перемоги на президентських виборах у США Дональда Трампа.

Наголошується, що опозиція в Сирії розглядає можливість переходу до тактики "партизанської війни". Опозиціонери думають про створення снайперських вогневих точок і проведенні дрібномасштабних снайперських вогневих точок і проведенні дрібномасштабних атак по сирійській та російській арміям.

"Ми дуже засмучені. Сполучені Штати відмовляються поставляти озброєння, яке нам необхідно, і все ще думають при цьому, що можуть говорити нам, що робити. Вони обіцяли підтримку, а тепер дивляться на те, як ми тонемо", - заявив представник сирійської опозиції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що командири загонів сирійських повстанців не збираються здавати східне Алеппо урядовим силам в ході війни.