ua en ru

У Сирії заявили про перебільшення масштабу атаки по країні

У Сирії заявили про перебільшення масштабу атаки по країні Фото: ракетні удари по Сирії (twitter.com/IsraelBreaking)

Державні ЗМІ стверджують, що ракети не досягнули своєї мети завдяки протиракетній обороні Сирії

Державне сирійське агентство SANA повідомило з посиланням на свої джерела, що повідомлення про ураження об'єктів у Сирії під час спільної атаки США, Франції і Великобританії перебільшені. Про це йдеться в повідомленні інформаційного агентства в Facebook.

За даними співрозмовників агентства, ЗМІ у США і Франції хочуть "приховати крах" операції в Сирії. Джерела агентства повідомляють, що інформація про ураження дев'яти цілей у Сирійській арабській республіці не відповідає дійсності. Співрозмовники SANA відзначили, що ракети не досягнули своєї мети завдяки протиракетній обороні Сирії.

В агентстві повідомили, що Міністерство інформації Сирії закликало громадян не слухати ЗМІ, які "навмисно" спотворюють дані. Також у сирійському відомстві назвали удари США, Великобританії і Франції "потрійною агресією".

Нагадаємо, раніше президент США Дональд Трамп оголосив про удар по Сирії. У ньому взяли участь американські військові, а також Британія і Франція. У Пентагоні повідомили, що удари були завдані по науковому центру в Дамаску, складу з хімічною зброєю в західному Хомсі і ще одному об'єкту поряд із другою ціллю, який є місцем зберігання хімзброї та важливим командним пунктом.