ua en ru

У Сирії в результаті авіаударів загинули 27 мирних жителів

У Сирії в результаті авіаударів загинули 27 мирних жителів Фото: авіаудар в Сирії (webscreenshot youtube/SMO Syria)

Коаліція під керівництвом США завдала авіаударів в Сирії

У Сирії в результаті авіаударів коаліції під керівництвом Сполучених Штатів Америки (США), спрямованих на бойовиків терористичної організації "Ісламська держава", загинули 27 мирних жителів. Про це повідомляє AFP.

"В результаті ударів з повітря з боку коаліції під керівництвом США проти ІДІЛ загинули 27 цивільних осіб в неділю в Раці, Сирія", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, в числі загиблих в результаті авіаударів, які припали на густонаселену область Аль-Баду в центрі міста, було 7 дітей.

Відзначається, що за даними спостерігачів, щонайменше 125 мирних жителів були вбиті за тиждень бомбардувань коаліції в місті Ракка, в тому числі загиблі в неділю.

"Кожен день в результаті бомбардувань гинуть мирні жителі. Чим ближче бойові дії доходять до густонаселеного центру міста, тим більше смертей серед цивільного населення", - заявив глава Сирійського центру моніторингу за дотриманням прав людини Рамі Абдул-Рахман.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву президента Сирії Башара Асада, що Дамаску вдалося зірвати "плани Заходу", спрямовані на повалення сирійського голови.