ua en ru

У Сирії коаліція на чолі з США завдала авіаударів, шість осіб загинуло

У Сирії коаліція на чолі з США завдала авіаударів, шість осіб загинуло Фото: авіаудар в Сирії (rfsmediaoffice.com raqqa)

Також десять осіб отримали поранення

Літаки Військово-повітряних сил міжнародної коаліції на чолі з США завдали авіаудар по поселенню Абукемаль в сирійській провінції Дейр-ез-Зор, в результаті чого шість осіб загинули і десять отримали поранення. Про це повідомляє САНУ.

Повідомляється, що бомбардувалася лікарня Аїша і спортивний клуб в Абукемале.

"Це четвертий авіаналіт коаліції в провінції Дейр-ез-Зор на мирних жителів і інфраструктуру міста, в результаті якого загинули мирні громадяни", - йдеться в повідомленні.

У суботу стало відомо про авіаудари по житловим будинкам в місті Аль-Маядін на півночі Сирії, в результаті яких загинули десять людей, включаючи п'ятьох дітей.

Зазначено, що в кінці червня літаки коаліції на чолі з США завдали три авіаудари по місту Аль-Маядін та селі Ат-Деблян, в результаті чого загинули 90 мирних громадян, включаючи жінок і дітей.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Сирії з 2011 до середини липня 2017 року в Сирії загинули в цілому 331 765 мирних жителеей.

Раніше повідомлялося, що 26 липня в Сирії міжнародна коаліція проти терористичної організації "Ісламська держава" завдала авіаударів по Ракка, в результаті чого загинули не менше 18 мирних жителів і ще 50 отримали поранення.