ua en ru

Синоптики попереджають про високий рівень пожежної небезпеки в Україні

Синоптики попереджають про високий рівень пожежної небезпеки в Україні Ілюстративне фото (dsns.gov.ua)

Надзвичайний рівень пожежної небезпеки утримається в Україні до 12 жовтня

В Україні до 12 жовтня 2018 року утримуватиметься надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Як зазначається, пожежна небезпека 5 класу очікується 9-12 жовтня в Херсонській, Одеській, Донецькій, Запорізькій, Луганській та Рівненській областях. А 12 жовтня надзвичайний рівень пожежної небезпеки синоптики прогнозують у Львівській, Житомирській та Дніпропетровській областях.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в Україні сьогодні, 9 жовтня 2018 року, на всій території України очікується сонячна погода і без опадів, температура повітря прогріється від +9 до +17.

Зазначимо, за даними синоптика Наталки Діденко, у середу, 10 жовтня, в Україні буде тепла погода без опадів. По всій території очікується сонячний день завдяки антициклону Viktor, який визначатиме погоду в Україні до кінця наступного тижня.

Крім того, Діденко повідомила, що у Києві 10 жовтня і до кінця тижня - без опадів. Завтра у столиці очікується підвищення денної температури повітря до +15 градусів.