ua en ru

Синоптики попереджають про високий рівень пожежної небезпеки в Україні до 4 жовтня

Синоптики попереджають про високий рівень пожежної небезпеки в Україні до 4 жовтня Ілюстративне фото (dsns.gov.ua)

В Україні 1-4 жовтня очікується пожежна небезпека 5 класу

В Україні до 4 жовтня 2018 року утримається надзвичайний рівень пожежной небезпеки (5 клас). Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Як зазначається, пожежна небезпека 5 класу утримається з 1 по 4 жовтня поточного року в Одеській, Хмельницькій, Херсонській, Вінницькій, Запорізькій, Черкаській, Донецькій та Луганській областях.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що сьогодні, 1 жовтня 2018 року, в Україні переважно без опадів, дощі пройдуть лише на півдні, температура повітря підніметься до +22. Зокрема, за даними синоптиків, на заході країни сьогодні денна температура може піднятися до +18, на півночі країни - до +17, у центральних областях - до +18, у східних регіонах - до +21, на півдні - до +22.

Крім того, повідомлялося, що в Україні сьогодні, 1 жовтня, в деяких областях очікуються заморозки на ґрунті від 0 до -5.

Зазначимо, народний синоптик Наталка Діденко повідомила, що вже з вівторка, 2 жовтня, в Україну прийдуть атмосферні фронти, які принесуть із собою сильну хмарність.