ua en ru

Синоптики попереджають про високий рівень пожежної небезпеки в Україні

Синоптики попереджають про високий рівень пожежної небезпеки в Україні Ілюстративне фото (dsns.gov.ua)

Високий рівень пожежної небезпеки в Україні очікується до 9 вересня

В Україні до кінця поточного тижня утримається надзвичайний рівень пожежної небезпеки - 5 класс. Про це йдеться у повідомленні на сайті Держслужби України з надзвичайних ситуацій.

Як зазначається, за інформацією вітчизняних синоптиків, у період з 4 по 7 вересня надзвичайний рівень пожежонебезпеки очікується по всій території України, винятком є регіони на крайньому заході. Крім того, 4-5 вересня пожежонебезпека омине Чернівецьку та Житомирську області.

Також зазначається, що високою буде і пожежонебезпека у Києві. Так, 4-5 вересня очікується високий (4 класу), а 6-9 вересня надзвичайний (5 класу) рівень пожежної небезпеки.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що сьогодні, 4 вересня 2018 року, в Україні переважно без опадів, на заході очікуються дощі, температура повітря підніметься до +29. Так, за даними синоптиків, на заході денна температура становитиме від +24 до +29, на півночі - від +27 до +29 до +17 вночі, в центральних областях - від +27 до +29, на сході - від +26 до +29, вночі до +19, а на півдні - від +27 до +29.