ua en ru

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов в Україні

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов в Україні Фото: в Україні очікуються заморозки

Очікується зниження температури, місцями заморозки

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов в Україні 6-7 жовтня 2016 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"За прогнозами Укргідрометцентру, 6 жовтня в Україні, крім Харківської, Луганської, Донецької, Дніпропетровської, Запорізької та Херсонської областей, зниження температури: вночі до 4-10, вдень до 12-17, у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій, Хмельницькій, Волинській, Рівненській областях вночі до 1-6 тепла, вдень до 5-10, в Карпатах вночі та вдень до 2 морозу -4 тепла", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що 6-7 жовтня в більшості західних областей, 7 жовтня і в Житомирській та Вінницькій областях на поверхні ґрунту (на заході місцями і в повітрі) заморозки 0-5 градусів.

Також 6-7 жовтня на Днiстрi на дiлянцi Галич - Залiщики очiкується пiдйом рiвнiв води на 0,5-1,0 м над поточними рiвнями.

"ДСНС України закликає громадян дотримуватися елементарних правил безпеки, особливо під час перебування на вулиці", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що синоптики попереджають про заморозки на заході України.