ua en ru

Синоптики попереджають про туман у Києві та області

Синоптики попереджають про туман у Києві та області Фото: туман (commons.wikimedia.org)

У Києві та області туман, видимість 200-500 м

У Києві та області вночі та вранці 9 листопада туман. Про це повідомляє прес-служба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"За даними Гідрометцентру, вночі та вранці 9 листопада в Києві та Київській області туман, видимість 200-500 м", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у попередньому заяві експертів Всесвітньої метеорологічної організації про стан клімату, оприлюдненому сьогодні на кліматичній конференції Організації об'єднаних націй говориться, що Нинішній рік може стати одним з найспекотніших в історії спостережень за погодою.

Основною причиною кліматичних змін він назвав "збільшення концентрації парникових газів в результаті діяльності людини". Згідно із заявою експертів, середня глобальна температура з січня по вересень 2017 року була приблизно на 1,1 градус за Цельсієм вище аналогічного показника доіндустріальної епохи.

Кліматичні зміни та зафіксовані такі погодні явища, як катастрофічні урагани і повені, виснажливі хвилі тепла і посухи, що впливають на безпеку, добробут та навколишнє середовище людини.