ua en ru

Синоптики попереджають про сильні дощі у західних областях України

Синоптики попереджають про сильні дощі у західних областях України Фото: погода (РБК-Україна)

Сильні дощі очікуються 27 жовтня

Синоптики попереджають про сильні дощі у західних областях України завтра, 27 жовтня 2017 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"За даними Укргідрометцентру, 27 жовтня вдень в Закарпатській, Івано-Франківській та Львівській областях сильні дощі", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні, 26 жовтня 2017 року, по всій території України очікуються дощі. Температура повітря вдень становитиме від +5 до +15 в залежності від регіону.

Так, українські синоптики очікують мінливу хмарність та місцями дощі на сході України, температура повітря становитиме від +5 до +9, на півдні країни без опадів - від +9 до +14, у Криму - від +11 до +13, мінлива хмарність. В західній Україні - дощі, повітря прогріється від +9 до +15. У центрі країни дощі, прогнозується від +9 до +11, на півночі також дощі, температура повітря становитиме від +6 до +11. У Києві сьогодні температура повітря становитиме від +9 до +11 вдень, від -1 до +1 вночі. Вітер східний, 7-12 м/с. Очікується дощова погода.