ua en ru

Синоптики попереджають про сильну спеку в Україні 2-3 серпня

Синоптики попереджають про сильну спеку в Україні 2-3 серпня Фото: спека (Pixabey)

В низці областей температура повітря буде досягати 35-37°С

Українські синоптики попереджають про сильну спеку в окремих областях України в період 2-3 серпня 2017 року. Про це з посиланням на дані Укргідрометцентру повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"Увага! Попередження про сильну спеку в Україні. За даними Укргідрометцентру, 2-3 серпня 2017 року вдень у Львівській, Івано-Франківській, Закарпатській, Рівненській, Волинській, Тернопільській, Чернівецькій, Житомирській та Вінницькій областях буде сильна спека", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією рятувальників, у згаданих областях України температура повітря буде досягати +35-37 за Цельсієм.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 1 серпня 2017 року в Україні без опадів, температура повітря вдень становитиме від +30 до +35.

Відповідно до прогнозами українських синоптиків, на сході України без опадів, температура повітря вдень становитиме від +30 до +33. У центральних регіонах країни опадів не очікується, вдень температура повітря становитиме від +30 до +33. На півдні країни також без опадів, вдень температура повітря становитиме від +30 до +34. У Криму сьогодні без опадів, температура від +30 до +32.