ua en ru

Синоптики попереджають про похолодання та хуртовину у Києві на вихідних

Синоптики попереджають про похолодання та хуртовину у Києві на вихідних Фото: у Києві очікується сніг (РБК-Україна)

У Києві та області очікується утворення снігового покриву 8-15 см

Синоптики попереджають про похолодання та хуртовину у Києві на вихідних. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"17 березня, внаслідок впливу активного циклону в Київській області та місті Києві очікуються складні погодні умови: вночі сильний сніг, вдень помірний сніг (утворення снігового покриву 8-15 см); пориви північно-східного вітру 15-18 м/с, хуртовини; на дорогах ожеледиця; зниження температури вночі та вдень до 3-8 градусів морозу", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, погіршення погодних умов може призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, що становитиме 2 (жовтий) рівень загрози для автотранспорту, ускладнення роботи електричних мереж, комунального господарства.

Відзначимо, про істотне похолодання в Києві повідомляє й КМДА.

"17-18 березня відчутно похолоднішає, випаде сніг. У суботу температура повітря знизиться до 2 градусів морозу, а у неділю - до 6 градусів морозу", - повідомили в КМДА.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що синоптики попереджають про дощ з мокрим снігом у Києві сьогодні, 14 березня 2018 року.