ua en ru

Синоптики попереджають про підйом рівнів води на рiчках України 12-13 липня

Синоптики попереджають про підйом рівнів води на рiчках України 12-13 липня Фото: в Україні очікується підйом рівня води в річках (zakarpattya_net_ua)

При сильних зливах можливе формування значного мiсцевого та схилового стоку

Синоптики попереджають про підйом рівнів води на рiчках України 12-13 липня. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"За даними Укргідрометцентру, 12-13 липня на рiчках басейнiв Сяну, Днiстра очiкується пiдйом рівнів води на 0,2-0,8 м над поточними рiвнями. При сильних зливах можливе формування значного мiсцевого та схилового стоку", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львівській області через негоду знеструмлено 19 населених пунктів. Так, з 10 на 11 липня внаслідок ускладнення погодних умов (дощ, гроза, пориви вітру), через спрацювання системи захисту ліній електропередач сталося знеструмлення населених пунктів у Львівській області. Наразі до робіт з відновлення електропостачання населених пунктів залучено бригади обленерго.

Зазначимо, сьогодні, 11 липня 2017 року, в Україні очікуються грози, в окремих районах сильні дощі, град та шквали 15-20 м/с.