ua en ru

Синоптики попереджають про ускладнення погодних умов в Україні

Синоптики попереджають про ускладнення погодних умов в Україні Фото: в Україні очікується ускладнення погодних умов (facebook.com/MNS.GOV.UA)

Зокрема, 8 та 9 лютого в Україні очікується посилення вітру до 15-20 м/с

Синоптики попереджають про ускладнення погодних умов в Україні 8 та 9 лютого 2018 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Facebook.

"За повідомленням Українського гідрометцентру, в наслідок впливу активного циклону в Україні очікується ускладнення погодних умов. 8 та 9 лютого в Україні посилення вітру до 15-20 м/с. Такі погодні умови можуть призвести до порушення та припинення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць, роботи електричних мереж, комунального господарства у більшості областей країни (крім південних)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, вдень 8 лютого в Одеській, Миколаївській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській областях очікуються сильні опади у вигляді дощу та мокрого снігу, місцями ожеледь та налипання мокрого снігу.

Крім того, 9 лютого сильний сніг, налипання мокрого снігу, хуртовини та ожеледиця на дорогах очікується в Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, Житомиській, Черкаській, місцями Київській та Чернігівській областях. А в Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській областях синоприки прогнозують сильний дощ та мокрий сніг, місцями ожеледь і налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця.

До уваги громадян! За повідомленням Український гідрометцентр, в наслідок впливу активного циклону в Україні очікується...

Опубліковано ДСНС України 6 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що синоптики попереджають про лавинну небезпеку у горах Iвано-Франкiвської області.