ua en ru

Синоптики попереджають про лавинну небезпеку у горах Iвано-Франкiвської області

Синоптики попереджають про лавинну небезпеку у горах Iвано-Франкiвської області Фото: у Карпатах оголошена лавинна небезпека (unsplash.com/Wil Stewart)

У Карпатах зберігається значна сніголавинна небезпека

Синоптики попереджають про лавинну небезпеку у горах Iвано-Франкiвської області сьогодні, 6 лютого 2018 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"За даними Укргідрометцентру, 6 лютого, у зв'язку зі снігопадами та хуртовинами, у горах Iвано-Франкiвської області зберігається значна сніголавинна небезпека (3 рівень)", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні, 6 лютого 2018 року, на заході, сході та в центрі України місцями очікується сніг, на півдні з дощами, денна температура від -6 до +6. За даними українських синоптиків, на заході очікується сніг у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій і Вінницькій областях, температура повітря від 0 до -6. У північних регіонах сніг прогнозується лише в Сумській області, вдень від -2 до -5. В центральній частині України сніг, температура повітря від -4 до +1. На сході вдень від -4 до +1, у південних регіонах місцями сніг з дощем, вдень від +1 до +5, в Криму сухо та до +6.