ua en ru

Синоптики попереджають про лавинну небезпеку у високогір'ї Карпат 11-12 березня

Синоптики попереджають про лавинну небезпеку у високогір'ї Карпат 11-12 березня Фото: Карпати

Крім того, 11-13 березня у річках очікується підйом рівня води

Синоптики попереджають про лавинну небезпеку у високогір'ї Iвано-Франкiвської області 11-12 березня 2017 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Facebook.

"За прогнозами Укргідрометцентру, 11-12 березня, у зв'язку зі снігопадами, у високогір'ї Iвано-Франкiвської області зберігається значна (3 рівень) лавинна небезпека", - йдеться у повідомленні.

Крім того, згідно з повідомленням, 11-13 березня у річках України очікується підйом рівня води.

"11-13 березня на лiвих притоках Днiстра (Тернопільська, Хмельницька, Вiнницька області) очiкується ріст рівнів води на 0,2 - 0,7 м, мiсцями можливий початковий вихiд води на заплаву", - повідомляють у відомстві.

Також зазначається, що на рівнинних річках України триватиме розвиток весняного водопілля з виходом води на окремі понижені ділянки заплав (утримання води на ній) у басейнах Прип'яті, Сіверському Дінці, приток Середнього Дніпра, без загрози негативних наслідків.

Увага! Попередження про лавинну небезпеку та гідрологічну ситуацію в Україні! За прогнозами Укргідрометцентру, 11-12 б...

Опубліковано ДСНС України 10 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що синоптики попереджають про туман в Україні 10 березня.