ua en ru

Синоптики попереджають про грози та шквали в Україні 23-24 червня

Синоптики попереджають про грози та шквали в Україні 23-24 червня Фото: синоптики попереджають про грозах і шквалах (УНІАН)

Вдень та увечері 23 червня на Київщині грози, місцями сильний дощ, град і шквали

Синоптики попереджають про грози та шквали в декількох регіонах України 23-24 червня 2017 року. Про це зазначається в повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"24 червня у південній, частині східних, Сумській, Полтавській і Дніпропетровській областях грози, місцями сильний дощ, град та шквали 15-20 м/с", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, вдень та увечері 23 червня у Київській області грози, місцями сильний дощ, град та шквали 15-20 м/с. Зазначається, що також 23 червня у північних, центральних, Одеській та Миколаївській областях грози, місцями сильний дощ, град та шквали 15-20 м/с. Вдень та увечері 23 червня по Києву передають грозу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що синоптик Наталка Діденко дала прогноз погоди на найближчий час, і розповіла, де і коли українців очікують дощі. Вона попередила українців про можливі сильні дощі з грозами.