ua en ru

Синоптики попереджають про дощі, мокрий сніг та ожеледицю в Україні

Синоптики попереджають про дощі, мокрий сніг та ожеледицю в Україні Фото: в Україні місцями мокрий сніг (РБК-Україна)

Погіршення погодних умов очікується ввечері 21 листопада, вночі та вранці 22 листопада

Синоптики попереджають про дощі, мокрий сніг та ожеледицю в окремих областях України. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Як зазначається, погіршення погодних умов очікується ввечері 21 листопада, вночі та вранці 22 листопада у східних областях України.

"За даними Укргідрометцентру, ввечері 21 листопада, вночі та вранці 22 листопада у Харківській, Донецькій, Луганській областях сильний мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, утворення снігового покриву, на дорогах ожеледиця", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні, 21 листопада, в Україні місцями очікується сніг, в деяких регіонах з дощем, температура повітря вдень становитиме від +1 до +6. За прогнозами українських синоптиків, на сході країни очікуються сильні дощі з мокрим снігом, температура повітря вдень становитиме від +2 до +5, вночі до -1. На півдні опади прогнозуються тільки в Запорізькій і Херсонській областях, в Криму - сухо. Вдень повітря у регіоні прогріється до +6. На заході України сніг, вдень від +1 до +4. У північних областях теж очікується сніг, вдень від +1 до + 4. У центральній частині переважно без опадів, вдень від +2 до +4.