ua en ru

Синоптики попереджають про дощ і мокрий сніг у західних областях

Синоптики попереджають про дощ і мокрий сніг у західних областях Фото: сніг (Pixabey)

Опади очікуються 27 листопада вночі та вранці

Українські синоптики попереджають про дощ і мокрий сніг у західних областях України протягом 27 листопада 2017 року. Про це з посиланням на дані Укргідрометцентру повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"Увага! Попередження про дощ та мокрий сніг. За даними УкрГідрометцентру, 27 листопада вночі та вранці у західних областях місцями сильний дощ та мокрий сніг", - йдеться в повідомленні на сайті ДСНС.

Крім того, синоптики попереджають про очікувану цього ж дня лавинну небезпеку у високогір'ї Івано-Франківської та східної частини Закарпатської областей.

"27 листопада, у зв’язку з інтенсивними опадами, у високогір'ї Івано-Франківської та східної частини Закарпатської областей очікується значна лавинна небезпека (3 рівень)", - попередили у відомстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок випадіння опадів ДСНС попереджає про підвищення рівнів води на річках Закарпатської області на 0,3 - 1,0 м, у нижніх течіях Латориці та Боржави на 1,0 - 2,0 м над поточними рівнями. Попередження діє 26 - 27 листопада 2017 року. При цьому негативних наслідків надзвичайники не очікують.