ua en ru

Синоптики попереджають про надзвичайний рівень пожежної небезпеки в Україні 9-11 червня

Синоптики попереджають про надзвичайний рівень пожежної небезпеки в Україні 9-11 червня Фото: співробітники ДСНС гасять пожежу (Андрій Скакодуб/УНІАН)

Громадян закликають дотримуватися правил пожежної безпеки

Синоптики попереджають про надзвичайний рівень пожежної небезпеки в Україні 9-11 червня 2017 року. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"9-11 червня в Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Донецькій та Луганській областях переважатиме надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, громадян закликають дотримуватися правил пожежної безпеки під час перебування у лісах, парках, на відкритих територіях та не провокувати виникнення пожеж в екосистемах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сьогодні, 8 червня 2017 року, по всій території України очікуються дощі, температура повітря вдень становитиме від +17 до +32. На сході України температура повітря вдень становитиме від +27 до +32, у центральних регіонах вдень температура повітря буде від +19 до +32, на півдні країни вдень температура повітря становитиме від +24 до +32, у Криму буде сонячно, температура буде від +29 до +31. На заході України вдень температура становитиме від +17 до +23, на півночі країни денна температура буде від +21 до +26.