ua en ru

У Сінгапурі при посадці загорівся Boeing 777 із пасажирами

У Сінгапурі при посадці загорівся Boeing 777 із пасажирами Фото: вогонь під час посадки літака

На борту перебувало 222 пасажири і 19 членів екіпажу

Пасажирський літак Boeing 777 авіакомпанії Singapore Airlines загорівся під час екстреної посадки в аеропорту Чангі, куди він був змушений повернутися через проблеми з двигуном. Про це повідомляє BBC.

Зазначено, що ніхто з 222 пасажирів і 19 членів екіпажу, які перебували на борту літака, в результаті події не постраждав. Двигун, що загорівся, погасили співробітники надзвичайних служб сінгапурського аеропорту.


Літак авіакомпанії Singapore Airlines вилетів із Сінгапуру в Мілан уранці в понеділок, через дві години після відправлення екіпаж дізнався про неполадки в двигуні і вирішив повернутися в аеропорт вильоту.

У Сінгапурі при посадці загорівся Boeing 777 із пасажирамиФото: крило літака після пожежі

Усі пасажири на автобусі доставлені в термінал аеропорту. За даними Singapore Airlines, пасажири вилетять до Мілана найближчим часом на іншому літаку.

У Сінгапурі при посадці загорівся Boeing 777 із пасажирамиФото: ніхто з пасажирів не постраждав

Нагадаємо, у травні в токійському міжнародному аеропорту Ханеда на злітно-посадковій смузі загорівся літак Boeing 777 авіакомпанії Korean Air із 302 пасажирами і 17 членами екіпажу на борту. У літака, який готувався до зльоту, загорівся двигун. Тоді пасажирів швидко евакуювали через надувні трапи, ніхто в результаті події не постраждав.