ua en ru

У Сінгапурі відмовилися від безпілотних поїздів метро

У Сінгапурі відмовилися від безпілотних поїздів метро Фото: безпілотний потяг (facebook.com/mrtsginfo)

Рішення ухвалили через перебої у роботі безпілотних потягів

У Сінгапурі керівництво метрополітену вирішило відмовитися від автоматизованої системи безпілотних поїздів через перебої в русі. Про це повідомляє видання The Straits Times.

Таке рішення ухвалили для надання впевненості пасажирам та оперативного реагування на можливі збої в роботі. Безпілотні потяги курсували у Сінгапурі з 2003 року.

Своєю чергою, The New Paper повідомляє, що вчора, 4 березня, протягом п'яти годин випробовували оновлену сигнальну систему. З 01:00 до 6:00 95 потягів курсували у тестовому режимі.

Зазначимо, 1 березня порушення у роботі метрополітену тривали понад п'ять годин. У результаті потягами, що рухалися до і від станції Bayfront управляли люди, також було знижено швидкість.

LTA-SBS Transit Joint Statement ‍‍‍‍‍‍ ‍‍ SIGNALLING SYSTEM FAULT CAUSING DELAYS ON THE DOWNTOWN LINE ON 1 MARCH 2018 ...

Опубліковано SBS Transit Ltd 28 лютого 2018 р.

Нагадаємо, 31 січня у США безпілотне аеротаксі Airbus здійснило перший політ. Випробування повнорозмірного прототипу літального апарату пройшло у Пендлетоні, штат Орегон. Під час першого польоту він вертикально злетів на висоту п'яти метрів, завис на 53 секунди і безпечно приземлився.