ua en ru

У Сімферополі підозрюваний вистрибнув з вікна поліції

У Сімферополі підозрюваний вистрибнув з вікна поліції Фото: російська поліція

Поліція викликала чоловіка по справі про викрадення автомобіля

У Сімферополі сьогодні, 23 жовтня, близько 04:30 підозрюваний у викраденні автомобіля, вистрибнув з вікна будівлі поліції і розбився на смерть. Про це йдеться в повідомленні прес-служби кримського управління МВС Росії.

"23 жовтня близько 04:30 чоловік перебував у коридорі п'ятого поверху адміністративної будівлі ОМВД і чекав, поки його запросить оперуповноважений, який в цей час перебував у своєму службовому кабінеті. За діями громадянина поліцейський не спостерігав. У той період, поки чоловік залишався один в коридорі, з невідомих причин він вистрибнув з вікна, яке не обладнано гратами", - йдеться в повідомленні.

Прибула на виклик бригада швидкої допомоги констатувала смерть чоловіка, який вистрибнув з вікна.

Зазначається, що чоловік був викликаний в поліцію у зв'язку з справу про викрадення автомобіля. Напередодні 22 жовтня мешканка Сімферопольського району повідомила в міліцію про те, що невідомі особи незаконно заволоділи автомобілем "ВАЗ-2101", що належить її чоловіку. У скоєнні даного злочину поліцейські запідозрили 43-річного жителя р. Сімферополь, якого запросили у відділення.

В даний час за фактом події кримська міліція призначила проведення службової перевірки. Зібрані матеріали будуть передані в слідчі органи, які дадуть правову оцінку діям співробітника поліції, для прийняття процесуального рішення згідно з чинним

Нагадаємо, 26 вересня в Сімферополі невідомий чоловік відкрив стрілянину по медикам на станції швидкої допомоги, в результаті чого загинули 2 людини. Пізніше, 10 жовтня, підозрюваного у вбивстві медиків знайшли мертвим.