ua en ru

Сили безпеки Єгипту ліквідували 30 терористів

Сили безпеки Єгипту ліквідували 30 терористів Фото: Єгипет

Спецслужби займаються пошуком тренувальних таборів терористів

Сили безпеки Єгипту ліквідували 30 терористів в ході розпочатої в п'ятницю ввечері на Синаї військової операції. Про це повідомляє SkyNews Arabia.

Повідомляється, що бойовики були знищені в ході рейду в селі Ер-Рисан в центрі півострова. В даний час спецслужби займаються пошуком тренувальних таборів екстремістів, де велася підготовка до здійснення терористичної акції.

Про масштабну антитерористичну операцію на півночі і в центральній частині Синайського півострова під кодовою назвою "Помста за мучеників" було оголошено через кілька годин після теракту в мечеті у передмісті Ель-Аріша, жертвами якого стали 235 осіб.

За наказом верховного головнокомандувача президента Абдель Фаттаха ас-Сісі переслідування бойовиків задіяні підрозділи армії і поліції. До висліджування переховуються терористів підключена бойова авіація, в тому числі безпілотні літальні апарати.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що єгипетські безпілотні літальні апарати завдали ракетні удари по двох позашляховиках на півночі Синайського півострова, в результаті чого знищили 15 бойовиків, які були причетні до теракту в мечеті.