ua en ru

Сили АТО за добу знищили 22 бойовика, 48 поранили, - штаб

Сили АТО за добу знищили 22 бойовика, 48 поранили, - штаб

Сили антитерористичної операції на Донбасі за добу знищили 22 бойовика і 48 поранили. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Бійці сил АТО мужньо тримають позиції, і наносять суттєві втрати живої сили і техніки противника. Так, за попередніми даними, 29 січня було знищено 22 бойовика, 48 були поранені. Противник також зазнав втрат у бойовій техніці. Сили АТО знищили 6 ворожих бойових броньованих машин і 4 гармати", - йдеться в повідомленні.

У прес-центрі відзначили, що бойовики продовжують обстрілювати позиції сил АТО і населені пункти. На донецькому напрямку були обстріляні Піски, Кам'янка, Невельське, Петровське, Тоненьке, Гранітне і Гірник. В районі Маріуполя бойовики вели вогонь по Новоселівці Другий. На дебальцевському напрямку терористи обстріляли Санжарівку, Вуглегірськ та Попасне. На луганському напрямку бойовики обстріляли Станицю-Луганську, Кримське, Щастя і Кряківку.

"За уточненими даними, напередодні, 28 січня втрати терористів склали: 73 убитими і 170 пораненими. Бійці АТО знищили 13 танків, 4 бойові броньовані машини, 12 гармат, 20 одиниць автомобільної техніки і дев'ять одиниць БМ-21 "Град", - уточнили в штабі.

Нагадаємо, сили АТО відведені на 1,5 км від донецького аеропорту.

В зоні АТО за добу загинули 5 українських військових, 29 поранені.