ua en ru

Сили АТО в Лисичанську знищили снайперську групу терористів, - Міноборони

Під час зачистки міста Лисичанськ Луганської області бійці Високомобільних десантних військ Збройних Сил України знешкодили снайперську групу терористів.

Під час зачистки міста Лисичанськ Луганської області бійці Високомобільних десантних військ Збройних Сил України знешкодили снайперську групу терористів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства оборони України.

"Позиції злочинців були обладнані в добре укріпленому залізобетонному бункері. Десантники, блокувавши зміцнення, за допомогою вибухівки звільнили прохід до бункера. В результаті короткого запеклого бою терористи були знищені", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що в операції по звільненню Лисичанська військовослужбовці ЗС України захопили численний арсенал зброї та боєприпасів терористів.

"Трофеями військовослужбовців стали вантажівка "КамАЗ", завантажений ракетами до ЗРК "Стріла-10", а також велику кількість стрілецької зброї, мінометів і гармат. Своїм головним трофеєм українські десантники вважають снайперські гвинтівки нового зразка, виготовлені в Російській Федерації", - додали в Міноборони.

Нагадаємо, 24 липня сили АТО взяли під контроль Лисичанськ Луганської області.