ua en ru

Сили АТО поліпшили свої позиції на Луганському напрямку, - штаб

Сили АТО поліпшили свої позиції на Луганському напрямку, - штаб Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Військові зайняли нові позиції, не порушуючи мінських угод

Сили антитерористичної операції на Донбасі поліпшили тактичне положенния на Луганському напрямку. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Повідомляється, що окремі підрозділи Збройних сил України на Луганському напрямку змінили тактичне положення для поліпшення умов спостереження за противником і ведення вогню у відповідь у разі провокаційних обстрілів.

"Збройні сили України суворо дотримуються мінських угод, згідно з положеннями яких можуть зміцнювати або переобладнати свої позиції, передислокуватися в межах територій, визначених цими домовленостями", - йдеться у повідомленні штабу.

Прес-центр АТО повідомляє. Збройні Сили України суворо дотримуються Мінських домовленостей, відповідно до положень яких...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 22 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сили АТО звільнили кілька селищ на Світлодарьскій дузі. За словами одного з українських волонтерів, військові 54 омбр та батальйону "Айдар" провели операцію на Світлодарьскій дузі у відповідь на обстріли противника з мінометів та артилерії.