ua en ru

Сили АТО звужують кільце оточення навколо Стаханова, Алчевська і Луганська, - інформцентр РНБО

Сили антитерористичної операції звужують кільце оточення навколо позицій бойовиків в районах Стаханова, Алчевська і Луганська, незважаючи на безрезультатні спроби сепаратистів вирватися з оточення.

Сили антитерористичної операції звужують кільце оточення навколо позицій бойовиків в районах Стаханова, Алчевська і Луганська, незважаючи на безрезультатні спроби сепаратистів вирватися з оточення. Про це йдеться в повідомленні інформаційно-аналітичного центру РНБО України.

"Сили АТО зосереджені на проведенні рейдових дій та ізоляції районів, тимчасово підконтрольних терористам. Кільце оточення навколо позицій російських найманців у районах Стаханова, Алчевська і Луганська стискається, незважаючи на безрезультатні спроби бандитів прорватися з оточення. Також тривають заходи інженерного обладнання блокпостів", - йдеться в повідомленні.

Також інформцентр РНБО повідомляє, що підрозділи АТО артилерійським обстрілом позицій бойовиків поблизу селища Орлово-Іванівка Шахтарського району знищили дві установки "Град".

Протягом доби сили АТО 25 разів вступали у вогневий контакт з терористами в районах н.п. Орлова-Іванівка, Кумачове, Шуми, Новоіванівка, Мар'ївка, Червоний Яр, Стукалова Балка, Савур-Могила та аеродрому "Луганськ".