ua en ru

Сили АТО провели успішну "зачистку" Мар'їнки від бойовиків, - батальйон "Січ"

Сили АТО провели успішну "зачистку" Мар'їнки від бойовиків, - батальйон "Січ" Фото: Мар'їнка Донецької області

Мар'їнка повністю під контролем ЗСУ

Сили антитерористичної операції (АТО) вчора, 4 июная, провели успішну "зачистку" міста Мар'їнка Донецької області від бойовиків. Про це повідомляє батальйон "Січ" на Facebook.

"4 червня бійці батальйону особливого призначення "Січ" разом з іншими добровільними підрозділами і силами ЗСУ взяли участь в спецоперації по "зачистці" населеного пункту Мар'їнка від бандформувань ДНР і російських військових. Операція була проведена успішно. Населений пункт в даний час знаходиться під контролем ВСУ", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, спецоперація по "зачистці" почалася близько 04:30 ранку і тривала майже до 15:00. За заявою батальйону, українські силовики кілька разів вступали у вуличні бої. "Найбільшою була перестрілка біля міського райвідділу міліції, де ворог тримав оборону", - розповіли в батальйоні "Січ".

Втрат серед українських військових не було.

Мар'їнка знаходиться під контролем ЗСУ4 червня бійці батальйону особливого призначення "Січ" разом із іншими добровольч...

Posted by Батальйон спеціального призначення "СІЧ" on 4 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, що 3 червня з самого ранку відбувалися бої навколо Мар'їнки. За даними радника Президента України Юрія Бірюкова, в результаті бою під Марьинкой загинули 4 людини, 39 поранені.