ua en ru

Сили АТО провели бойову операцію на Донбасі, у полон узято 8 бойовиків

Сили АТО провели бойову операцію на Донбасі, у полон узято 8 бойовиків Фото: операцію провели українські розвідники

Повідомляється, що в терористів троє загиблих

Українські розвідники провели успішну бойову операцію на Донбасі, в результаті якої було захоплено в полон 8 бойовиків. Про це повідомляє народний депутат Дмитро Ярош у своєму Facebook.

"Вітаю українських воїнів із проведенням успішної бойової операції! 8-й Обати Української добровольчої армії - число ворожих полонених символічне! 54-й розвідбат ЗСУ - ви молодці", - написав він у соцмережі.


"Комбат Червень, поки крикуни кричать про любов до Батьківщини, Ти і Твої бійці цю любов кожен день проявляєте на фронті ... Ех, на жаль, не можу всього написати... Нічого, прийде час! P. S. У ворога втрати величезні, у нас - 0", - додав Ярош.

Своєю чергою користувач Facebook Лілія Українська повідомила подробиці цієї операції: "Наші взяли 8 орків у полон. Уже допитали! До того ж у орків 3 - "200". Ось тому і луплять уже 5 годину по наших позиціях. Хлопці Червня - респект!" - написала вона.

Нагадаємо, раніше штаб АТО повідомляв, що протягом 27 червня бойовики зосередили обстріли позицій сил антитерористичної операції на Маріупольському напрямку.