ua en ru

Сили АТО продовжують успішно відбивати атаки бойовиків на Донбасі, - штаб

Сили антитерористичної операції на Донбасі продовжують успішно відбивати атаки бойовиків.

Сили антитерористичної операції на Донбасі продовжують успішно відбивати атаки бойовиків. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"В черговий раз терористи намагалися захопити аеропорт Донецька, але ці спроби були марними. Підрозділи сил АТО успішно відбили всі атаки бандитів на аеропорт", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, не припиняються провокації з боку незаконних збройних формувань. Так, вночі були обстріляні блокпости і опорні пункти в районах населених пунктів Нижня Кринка, Переможне, Станично-Луганська, Старогнатівка, Гранітне, Піски, Мала Орлівка.

Також в повідомленні прес-центру наголошується, що деякі ЗМІ продовжують поширювати неправдиву інформацію про нібито потрапляння в оточення українських підрозділів та угруповань.

"Такі повідомлення не відповідають дійсності, спрямовані на дестабілізацію ситуації в суспільстві і дискредитацію керівництва АТО", - зазначає штаб АТО.

Нагадаємо, 18 вересня в зоні антитерористичної операції на Донбасі загинув співробітник Державної служби України з надзвичайних ситуацій та були поранені троє бійців сил АТО.