ua en ru

Сили АТО відбили наступ ДРГ бойовиків під Маріуполем, є жертви

Сили АТО відбили наступ ДРГ бойовиків під Маріуполем, є жертви Фото: сили АТО під Маріуполем

У результаті бойового зіткнення з ворожою ДРГ загинуло 2 українські захисники

Протягом минулої доби, 11 березня 2017 року, в зоні антитерористичної операції на Донбасі українські військовослужбовці відбили наступ диверсійно-розвідувальної групи бойовиків поблизу Маріуполя Донецької області, в результаті бойового зіткнення загинуло двоє військових. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"На Маріупольському напрямку в результаті бойового зіткнення з ворожою ДРГ загинуло 2 українські захисники", - йдеться в повідомленні.

Загалом минулої доби на Донбасі з боку проросійських бойовиків зафіксовано 75 обстрілів українських позицій. При цьому терористи вели вогонь по позиціях українців з важкої артилерії, танків і БМП, а також із гранатометів та мінометів різних калібрів на всіх напрямках.

Зведення прес-центру штабу АТО 12 березня 2017 року Ситуація в районі проведення АТО залишається не спокійною, але конт...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 11 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що проросійські бойовики на Донбасі обстрілюють насосну станцію першого підйому Південно-Донбаського водоводу, яка подає воду в Маріуполь і кілька районів області.