ua en ru

Сили АТО відбили атаку бойовиків під Трьоізбенкою, - Москаль

Сили АТО відбили атаку бойовиків під Трьоізбенкою, - Москаль У ЛОДА заявили про відбиття атаки бойовиків на Трьохізбенку

Сили антитерористичної операції (АТО) на Донбасі відбили атаку проросійських бойовиків під Трьоізбенкою Луганської обл. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави Луганської обласної держадміністрації Геннадія Москаля.

"На околиці Трьохізбенки вчора вночі між українськими силовиками і бойовиками зав'язався бій. Після 20:00 диверсійно-розвідувальна група терористів наблизилася безпосередньо до зруйнованого мосту через Сіверський Донець (по руслу якого проходить лінія розмежування) і відкрила вогонь по позиціях наших військових. Бій з невеликими перервами тривав більше двох годин, в його ході було використано не тільки стрілецьку зброю, але і автоматичні гранатомети. Після 00:00 бойовики відійшли. Ніхто з українських військових не загинув і не поранений", - йдеться в повідомленні.

Крім того, повідомляється про обстріл 29-го блокпоста сил АТО на автодорозі Бахмутка з 2:00 до 5:30 з боку окупованого Жолобка. Інформації про поранених або загиблих не надходило.

А в Троїцькому Попаснянського району опорні пункти українських військових бойовики неодноразово обстрілювали з автоматичної зброї, поранених чи загиблих немає.

"В інших населених пунктах на лінії розмежування вогню було тихо. Вперше за тривалий період часу вночі не зафіксовано бойових дій в Кримському біля Бахмутки. Останні перестрілки там відбулися вчора близько 20:00", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Луганській обл. два бойовика ЛНР здалися ВСУ.