ua en ru

Сили АТО відбили атаку бойовиків у районі Катеринівки, - штаб

Сили АТО відбили атаку бойовиків у районі Катеринівки, - штаб Фото: АТО на Донбасі (facebook.com/ato news)

Сили АТО знаходяться у повній бойовій готовності

Сили антитерористичної операції (АТО) відбили атаку бойовиків у районі Катеринівки. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Близько опівночі, ворог відкрив вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів по опорному пункту сил АТО в районі Катеринівки. За декілька хвилин група бойовиків під вогневим прикриттям впритул наблизились до наших укріплень. Зав’язався бій, який тривав майже годину. У результаті цього бойового зіткнення бандити відійшли", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вказане бойове зіткнення свідчить про те, що сили АТО знаходяться у повній бойовій готовності і можуть швидко і жорстко відповісти ворогу.

Також повідомляється, що вночі бойовики з мінометів обстріляли українські позиції в районі Красногорівки, а зі стрілецької зброї - в Новоолександрівці та Новозванівці.

"Сьогоднішній день у зоні АТО пройшов відносно спокійно. Вже традиційно, у світлу пору доби, незаконні збройні формування практично дотримувались перемир’я. Лише близько 12 години дня бойовики відкривали неприцільний вогонь з гранатомету і стрілецької зброї по наших позиціях у Новотошківському та Кримському, що на Луганському напрямку", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Луганській області сили антитерористичної операції (АТО) зупинили розвідувальну групу бойовиків.