ua en ru

Сили АТО звільнили Рубіжне, на черзі Лисичанськ і Сєверодонецьк, - Турчинов

Сили антитерористичної операції станом на ранок 21 липня звільнили місто Рубіжне Луганської області, на черзі Лисичанськ та Сєвєродонецьк.

Сили антитерористичної операції станом на ранок 21 липня звільнили місто Рубіжне Луганської області, на черзі Лисичанськ та Сєвєродонецьк. Про це під час погоджувальної ради заявив голова Верховної Ради Олександр Турчинов.

"Підрозділи Збройних сил України, Національної гвардії та міліції ведуть наступальні дії. Звільнено місто Рубіжне. Зараз ведуться бої щодо звільнення міст Попасне, Дзержинське. На черзі - звільнення міст Лисичанськ, Северодонецьк", - повідомив Турчинов.

"Переконаний, що російські найманці та військовослужбовці, які ведуть війну проти нашої країни, вже набули статус міжнародних терористів, і разом зі своїми керівниками - кремльовськими Бін Ладенами - будуть нести повну відповідальність і понесуть кару за свої криваві вчинки", - заявив спікер.

"Я переконаний, що завдяки мужності і героїзму наших військових, які зі зброєю в руках захищають не тільки Україну - захищають світ від міжнародного тероризму, - вся територія нашої країни буде звільнена від кривавої терористичної загрози", - підкреслив Турчинов.