ua en ru

Сили АТО частково заблокували Лисичанськ, взяли в полон близько 30 бойовиків, - прес-центр АТО

Сили антитерористичної операції частково заблокували місто Лисичанськ Луганської області, взявши в полон близько 30 бойовиків. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО у Facebook.

"Сили АТО частково заблокували місто Лисичанськ. Розуміючи це, бойовики протягом ночі зробили кілька спроб виходу. В результаті бойових зіткнень було знищено техніку та живу силу противника. Близько 30 осіб взято в полон", - наголошується в повідомленні.

При цьому, як повідомляє прес-служба Президента України, зазначені події відбувалися ввечері 20 липня, у 23 взятих у полон бойовиків - російське громадянство.

"Терористичне угрупування намагалося здійснити спробу прориву з міста Лисичанськ Луганської області. За наказом головнокомандувача Збройними силами, колона бронетехніки бандформування була розбита: три бронемашини знищено, 23 бойовики взяті в полон, у тому числі й поранений ватажок. Серед полонених є представники чеченської національності. Всі бойовики мають російське громадянство", - наголошується в повідомленні.