ua en ru

Сі Цзіньпін заявив про помітну тенденцію до економічного зростання в Україні

Сі Цзіньпін заявив про помітну тенденцію до економічного зростання в Україні Фото: Петро Порошенко та Сі Цзіньпін (president.gov.ua)

Сі Цзіньпін привітав Порошенка та українців із 27-ї річницею незалежності України

Голова Китайської Народної Республіки Сі Цзіньпін заявив про помітну тенденцію до економічного зростання в Україні. Про це йдеться у його вітанні з нагоди Дня незалежності України, повідомляється на сайті президента України Петра Порошенко.

Як зазначається, Сі Цзіньпін привітав Порошенка та українців із 27-ї річницею незалежності України, зазначивши, що з кожним днем зміцнюється положення і вплив України на міжнародній арені.

"Упродовж останніх років в Україні спостерігається помітна тенденція до економічного зростання, безперервно підвищується рівень життя народу, з кожним днем зміцнюється положення і вплив України на міжнародній арені", - цитує Адміністрація президента текст привітання.

Крім того, повідомляється, що Сі Цзіньпін заявив про велике значення розвитку китайсько-українських відносин.

"Я готовий разом з вами докладати спільних зусиль для поглиблення співпраці в рамках спільної побудови ініціативи "Один пояс, один шлях", що дозволить китайсько-українським відносинам стратегічного партнерства досягти нового, більш високого рівня, на благо наших двох країн та наших народів", - йдеться у вітанні.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що президент Сполучених Штатів Америки (США) Дональд Трамп привітав Україну з Днем незалежності.