ua en ru

Штатний розпис КМДА буде приведений у відповідність до рекомендацій Кабміну до 1 червня 2010 р., - В.Тихонов.

Штатний розпис КМДА буде приведений у відповідність до рекомендацій Кабміну до 1 червня 2010 р. Про це повідомив сьогодні журналістам після засідання міжвідомчої робочої групи з питань розв'язання нагальних проблем соціального економічного розвитку Києва віце-прем'єр-міністр Віктор Тихонов, передає кореспондент РБК-Україна.

В.Тихонов наголосив, що Головне управління державної служби проаналізувало порушення при призначенні посадових осіб КМДА, зокрема призначення на посаду осіб, які не мають відповідної освіти і досвіду роботи. Він підкреслив, що такі порушення буде розглядати спеціальна комісія. "Уже керівництвом адміністрації і ради створена комісія, яка розгляне всі ці порушення і комісія, яка розгляне штатний розпис і приведе його у відповідність до рекомендацій Кабміну. Їм дано термін - місяць, до 1 червня", - наголосив В.Тихонов.

Він підкреслив, що створена комісія розгляне правильність призначення посадових осіб на посади і лише на основі висновків комісії будуть прийматись рішення про їх звільнення. зазначив, що йдеться про "декілька десятків осіб".

Також В.Тихонов повідомив, що основними претензіями, які висувають до київської влади, є грубе порушення штатно-фінансової дисципліни, порушення у сфері земельних відносин, надання ритуальних послуг, вставлення кіосків. "Сьогодні дали доручення правоохоронним органам в усі ці питання втрутитись. Вони вже працюють. І, я думаю, якщо хтось заслуговує на покарання, про це скажуть правоохоронці і суди", - наголосив він.