ua en ru

Штат Нацагентства з розшуку активів укомплектований наполовину, - Янчук

Штат Нацагентства з розшуку активів укомплектований наполовину, - Янчук Фото: Антон Янчук (РБК-Україна)

У Нацагентстві з розшуку активів працюють 53 співробітника

В штаті Національного агентства з розшуку та управління злочинними активами працюють 53 співробітника при 130 граничного кількості. Про це заявив глава Нацагентства Антон Янчук в інтерв'ю РБК-Україна.

"Ми створили інституційні передумови для роботи агентства, було знайдено це приміщення, набрали первинне кількість штату - зараз у нас є 53 співробітника агентства при 130 граничного кількості", - повідомив глава Нацагентства.

Нагадаємо, раніше Янчук анонсував перші результати роботи відомства.

Так, Янчук зазначив, що перші кейси будуть озвучені найближчим часом. Разом з тим, він додав, що було б неправильно оприлюднити результати роботи відомства передчасно. "Я розумію, що в першу чергу всіх цікавить кількість грошей, які були повернуті до держбюджету і дохід від управління активами, які були знайдені, в тому числі, і десь за кордоном. Робота вже ведеться, перші кейси будуть озвучені в найближчим часом, але передчасно було б неправильно їх оприлюднити. Тобто, не можна сказати, що ми говоримо виключно про планах - робота ведеться, і процес по виявленню активів вже запущено", - заявив він.