ua en ru

У штабі АТО заявили, що ситуація на маріупольському напрямку залишається напруженою

У штабі АТО заявили, що ситуація на маріупольському напрямку залишається напруженою Фото: новини АТО (mil.gov.ua)

Бойовики продовжують обстрілювати позиції сил АТО

Ситуація на Приморському напрямку залишається напруженою. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook.

"На Приморському напрямку ситуація залишається напруженою. Ворог продовжує загострювати ситуацію", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що також від щоденних обстрілів страждає селище Водяне.

"Українські позиції поблизу селища Водяне страждають від обстрілів кожен день. Бойовики атакують із забороненої зброї, намагаючись прикрити вогнем посилення своїх позицій. Застосовують міномети 120-го і 82-го калібрів, СПГ, великокаліберні кулемети, БМП. На щастя, втрат серед військовослужбовців немає. Українські захисники дають адекватну відповідь ворогові, припиняючи таким чином спроби ворога підійти ближче до наших позицій", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що майже всі місцеві жителі давно покинули селище. У Водяному залишилися близько двох десятків людей.

ВОРОГ ПРОДОВЖУЄ ОБСТРІЛЮВАТИ ПОЗИЦІЇ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ НА ПРИМОРСЬКОМУ НАПРЯМКУ На Приморському напрямку ситуація залиш...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 9 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) бойовики з гранатометів обстріляли позиції Збройних сил України (ЗСУ) на Маріупольському напрямку.