ua en ru

У зоні АТО 1 лютого загинув український військовий, - штаб

У зоні АТО 1 лютого загинув український військовий, - штаб Фото: АТО на Донбасі (колаж РБК-Україна)

За минулу добу на Донбасі поранено трьох військовослужбовців

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу зафіксовано 4 обстріли оборонних укріплень російсько-окупаційними підрозділами, трьох українських військових поранено. Про це повідомили у прес-центр штабу АТО у Facebook.

Крім того, за уточненою інформацією, 1 лютого внаслідок підриву на невстановленому вибуховому пристрої загинув військовослужбовець Збройних сил України.

"Друга половина минулої доби, починаючи приблизно з 17:00, минула без порушення режиму припинення вогню. Натомість основна вогнева активність бойовиків російсько-окупаційних військ спостерігалася вчора за світлої пори доби", - також йдеться у повідомленні.

На Донецькому напрямку противник майже три години з невеликою перервою обстрілював українські позиції з 82-мм мінометів, гранатометів різних видів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї у передмісті Авдіївки.

На півдні Донецької області ворог порушував режим тиші з 82-мм мінометів та гранатометів у районі Лебединського і Павлополя.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО за 2 лютого 2018 року Друга полови...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 2 лютого 2018 р.

Нагадаємо, у ніч на 2 лютого бойовики обстріляли селище Миронівське в Бахмутському районі Донецької області (підконтрольна Україні територія).