ua en ru

У штабі АТО констатують зниження вогневої активності бойовиків на Донбасі

У штабі АТО констатують зниження вогневої активності бойовиків на Донбасі Фото: солдати ЗСУ (facebook.com/ato news)

Втрат серед бійців сил АТО сьогодні не було

Вдень, 4 липня 2017 року, рівень вогневої активності бойовиків на Донбасі відносно знизився. Про це йдеться у повідмоленні штабу антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

"Оперативна обстановка в районі проведення АТО суттєвих змін не зазнала. Підрозділи російсько-окупаційних військ продовжують застосовувати зброю проти українських воїнів, проте вдень рівень ворожої вогневої активності відносно знизився. З початку доби бойовики 6 разів відкривали вогонь по наших оборонних укріпленнях. Більшість цих обстрілів відбулась ще до світанку та на Донецькому напрямку. Артилерію та інше озброєння, яке заборонене мінськими угодами, ворог сьогодні не застосовував", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, втрат серед бійців сил АТО сьогодні не було.

Так, на Приморському напрямку бойовики один раз порушували перемир'я, обстрілявши з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї один з наших опорних пунктів ЗСУ в районі Гнутового. На Донецькому напрямку бойовики вночі відкривали вогонь по позиціях сил АТО у південному передмісті Авдіївки, неподалік Опитного та в районі Зайцевого. На Луганському напрямку бойовики порушували перемир'я лише один раз - у другій половині дня неподалік селища Кряківка бойовики відкривали вогонь по українських підрозділах з автоматичних станкових гранатометів та БМП.

Зведення прес-центру штабу АТО за день станом на 18.00 годину 4 липня 2017 року Оперативна обстановка в районі проведен...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 4 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 3 липня 2017 року, в результаті бойових дій двоє українських військовослужбовців загинули, ще троє отримали поранення.