ua en ru

У штабі АТО констатують відсутність гарантій безпеки для ремонтників Vodafone з боку ОРДО

У штабі АТО констатують відсутність гарантій безпеки для ремонтників Vodafone з боку ОРДО Фото: Vodafone (flickr.com/vodafone)

Українська сторона СЦКК сподівається, що за сприяння СММ ОБСЄ вдасться розпочати ремонтні роботи

Гарантії безпеки для ремонтних бригад Vodafone з боку бойовиків на Донбасі відсутні. Про це йдеться у повідомленні штабу антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

Як зазначається, станом на 16 січня з боку української сторони виконано усі процедурні кроки щодо забезпечення початку робіт для відновлення працездатності пошкодженого обладнання мобільного оператора Vodafone Україна, а також надано необхідні гарантії безпеки для їх проведення.

"Разом з тим, процес вирішення цієї проблеми зі сторони ОРДО перебуває на "нульовому" рівні: гарантії безпеки з боку НЗФ ОРДО, необхідні на час проведення ремонтних робіт, відсутні. Водночас, активне небажання керманичів ОРДО здійснити будь-які конструктивні кроки для відновлення роботи мобільного оператора Vodafone Україна, маскуються масованими інформаційними "вкидами" та поширенням у підконтрольних їм ЗМІ інформації, що звинувачує українську сторону у неспроможності та небажанні проведення зазначених ремонтних робіт", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що зазначені питання вирішуються за сприяння української сторони СЦКК, штабу АТО та СММ ОБСЄ в Україні.

Тож, як зазначається, українська сторона СЦКК сподівається, що за сприяння СММ ОБСЄ вдасться розпочати ремонтні роботи.

Українська сторона СЦКК сподівається, що за сприяння СММ ОБСЄ все ж таки вдасться розпочати роботи з відновлення пошкодж...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 16 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Vodafone просить забезпечити ремонтній бригаді доступ у "сіру зону" на Донбасі.