ua en ru

Штаб АТО повідомив про вихід бойовиків з Комінтернового

Штаб АТО повідомив про вихід бойовиків з Комінтернового Фото: бойовики на Донбасі

Бойовики знизили кількість обстрілів сил АТО на Донбасі

Сьогодні, 24 грудня 2015 року, проросійські бойовики відвели техніку і вийшли з Комінтернового Донецької області, а також знизили кількість обстрілів позицій сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"З початку доби зафіксовано близько 15 випадків застосування бойовиками зброї, в основному недалеко від Донецька і Горлівки", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що бойовики здійснювали провокації проти сил АТО в районі Пісків, Опитного, Авдіївки, Новгородського, Зайцевого, Майорська, Троїцького та Луганського зі стрілецької зброї, гранатометів і великокаліберних кулеметів.

"На підступах до Маріуполю проросійські бойовики з гранатометів один раз прицільно били по наших позиціях в районі Широкиного. Крім того, сили АТО остаточно зірвали чергову масштабну провокацію проросійських бандформувань в Комінтерновому. Спочатку російсько-терористичні гібридні бандформування поспішно відвели з селища всю техніку і важке озброєння, а потім його поступово залишили і самі члени незаконних збройних формувань", - йдеться в повідомленні.

Зведення прес-центру штабу станом на 18.00 годину 24 грудня 2015 рокуКількість обстрілів підрозділів сил АТО бойовикам...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 24 декабря 2015 г.

Нагадаємо, раніше АПУ спростувала вихід бойовиків з Комінтернового.